Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 4

Ngày đăng : 29/03/2014, 22 : 50

Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 4 TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 1 © www.english-test.net LISTENING TEST In the listening test, you will be asked to demonstrate how well you understand spoken English. The entire listening test will last approximately 45 minutes. There are four parts, and directions are given for each part. PART 1 Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture by marking the correct answer option: A, B, C, or D on the answer sheet. The statements are not printed in your test book and you may only listen to audio one time. Example: (A) There is only one rescue vehicle in the picture. (B) One of the buildings in the picture is on fire. (C) A large crowd is watching the rescue efforts. (D) There are two people trapped in the car. Statement (A), “There is only one rescue vehicle in the picture,” is the best description of the picture, so you should mark answer (A). File audio:http://www.mediafire.com/download/dnpjn6ri3hwrub2/TOEIC_Full_Test_4.rarTOEIC Test 4, Questions Photocopiable 2 © www.english-test.net Question (1) Question (2) Question (3) TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 3 © www.english-test.net Question (4) Question (5) Question (6) Question (7) TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 4 © www.english-test.net Question (8) Question (9) Question (10) TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 5 © www.english-test.net PART 2 Directions: You will hear a question or statement and three responses spoken in English. They are not printed in your test book and you may only listen to the audio one time. Select the best response to the question or statement and select (A), (B), or (C) to mark your answer on the answer sheet. Example: You will hear: Where did you last see Ms. Montgomery? You will also hear: (A) Yes, I can see it on the flat screen. (B) It was about three weeks ago. (C) At the First Street coffee shop. The best response to the question “Where did you last see Ms. Montgomery?” is choice (C), “At the First Street coffee shop.,” so (C) is the correct answer. You should mark answer (C). TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 6 © www.english-test.net PART 3 Directions: You will hear several conversations between two people. You will be asked to answer three questions about what the speakers say in each conversation. Select the best response to each question and mark answer (A), (B), (C), or (D) on the answer sheet. The conversations are not printed in your test book and you may only listen to the audio one time. (41) Where is the man going? (A) To get lunch (B) To the store (C) To a meeting (D) To grab a report (42) Why doesn’t the woman go with the man? (A) She has a meeting (B) She has to finish a report (C) She wants a quick bite (D) She wants a sandwich (43) How long will the man take? (A) About a day (B) About 2 hours (C) About 12 feet (D) About 45 minutes (44) What is “Fast Help”? (A) It covers workers (B) It is a temp agency (C) It is an assistant (D) It is an office (45) Why does the temp need to be very patient? (A) The hours are long (B) Jack is crazy (C) Jack is very particular (D) The work is hard (46) Who is Sue? (A) She is sick (B) She is on staff (C) Mary’s friend (D) Jack’s assistant (47) Why is the woman unsure about attending the retreat? (A) She has plans to see fireworks (B) The retreat has been moved (C) She has a family event at the same time (D) The president is stopping by (48) Why was the company retreat moved? (A) So the boss can choose project leads (B) So the president could attend (C) Because of the family reunion (D) So the relatives could come (49) How long has it been since the woman has seen some of her relatives? (A) Almost 10 years (B) The weekend (C) Since yesterday (D) Since the last project (50) Where is this conversation taking place? (A) In the office (B) At the store (C) Over the phone (D) At the doctor’s (51) What is wrong with Mr. Smith’s computer? (A) It keeps crashing (B) It reboots by itself (C) It has a virus (D) It keeps freezing (52) Why can’t a technician come today? (A) They are at the doctor’s (B) They are busy (C) It’s the only time they have (D) The appointment is for tomorrow TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 7 © www.english-test.net (53) Why is the Marriott expensive? (A) They have event planners (B) It is nice (C) The location is central (D) It’s slightly over the budget (54) What happened last year? (A) They went over budget. (B) The award presentation was at the office (C) They didn’t decide on a venue (D) There was an event planner (55) Where is the award presentation going to take place? (A) At the Marriott Hotel (B) At a central location (C) At Kincaid’s Restaurant (D) At a casual place (56) Who is the man speaking to? (A) A friend (B) A doctor (C) A coworker (D) A pharmacist (57) Does the man have a history of asthma in his family? (A) Yes, he has slight allergies (B) Yes, he has asthma (C) No, he is not aware of any (D) No, only when exercising (58) What should the man do until he sees the doctor again? (A) Take it easy (B) Exercise hard (C) Stop all activity (D) Nothing (59) Where is the man going to? (A) An Electronic Conference (B) The W Hotel (C) Hertz (D) San Jose (60) Why couldn’t the man stay at the W hotel? (A) His plane leaves at 8:00 PM (B) The Hilton is nice (C) The hotel was full (D) It is his favorite (61) What does the man want in the rental car? (A) Directions to the conference center (B) A map of the area (C) His wife (D) Never lost navigation system (62) What does the man have to do? (A) Remove a wart (B) Schedule surgery (C) Check with human resources (D) Have a procedure (63) How long will the man be out? (A) One week (B) One day (C) The next day (D) In and out (64) Where is the man having the procedure done? (A) At the human resources department (B) At the hospital (C) Out of the office (D) In the insurance policy (65) What is the woman asking the man to recommend? (A) New Year’s resolution (B) Good gyms in the area (C) Swimming pools (D) A variety of classes (66) Why does the man recommend the Hollywood Gym? (A) It is in the area (B) It has a variety of classes (C) It is the best (D) It has an Olympic size swimming pool TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 8 © www.english-test.net (67) What will the woman do next? (A) Check out Hollywood Gym (B) Take a variety of classes (C) Go swimming (D) Start working out (68) Who is Jason Lee? (A) The best movie (B) An actor (C) Pretty to look at (D) An action movie (69) What does the woman think about Jason Lee? (A) He is a bad actor (B) He is pretty (C) He is a star (D) He is predictable (70) Why didn’t the woman like the movie? (A) It had a lot of action (B) Young women liked the movie (C) It starred Jason Lee (D) The acting was bad TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 9 © www.english-test.net PART 4 Directions: You will hear several talks given by a single speaker. You will be asked to answer three questions about what the speaker says in each talk. Select the best response to each question and mark answer (A), (B), (C), or (D). The conversations are not printed in your test book and you may only listen to the audio one time. (71) Who is Samantha? (A) Smoking tour guide (B) African Safari Tour guide (C) Tram driver (D) Safety tour guide (72) Who should sit on the inside of the tram? (A) All children (B) People requiring assistance (C) People that need to pull the cord (D) Children 5 years and under (73) What should you keep inside the tram at all times? (A) Children (B) Smoking materials (C) Arms and legs (D) The cord (74) Who is Chan Lee? (A) A badminton player (B) A table Tennis player (C) A tennis player (D) A diver (75) What is Chan Lee’s ranking? (A) Unranked (B) Number 5 (C) Number 7 (D) Number 10 (76) Why is the match historic? (A) It’s the first time Roger Wake made it to the finals (B) It’s the first time a Chinese woman made it to the finals (C) It’s the first time an unranked player made it to the finals (D) It’s the first time a person from China has reached the finals in a major event (77) What does the new technology do? (A) Leave a greasy film behind (B) Cures dry flaky skin (C) Allows lotion to be quickly absorbed into the skin (D) Gives a special price (78) How much is No More Flakes? (A) 16 ounces (B) $9.99 plus tax and shipping (C) 30 days (D) $19.98 plus tax and shipping (79) When will you see results? (A) Within days (B) In 30 days (C) 16 days (D) Two weeks (80) Where are the passengers? (A) In New York (B) At an airport (C) Inside a plane (D) At the Marriott TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 10 © www.english-test.net (81) How many people can get on the Northwest flight? (A) 20 (B) 45 (C) 200 (D) 40 (82) Who is making the announcement? (A) The mechanic (B) A Northwest employee (C) Agent Jones (D) A Pan Air employee(83) Who is the talk for? (A) Peter (B) New employees (C) People with questions (D) Company employees (84) What should you do if you have questions? (A) Read the handbook (B) Ask Peter (C) Go to the meeting (D) Raise your hand (85) Where is the speaker’s office? (A) In the conference room (B) On the third floor (C) Next to the hall (D) End of the room (86) Where were the two women found? (A) Rainbow National Park (B) In a helicopter (C) Near a waterfall (D) Bear Trail (87) Why did the two women get lost? (A) They veered off course (B) They saw a waterfall (C) They saw a bear (D) They spotted a helicopter (88) When were the two women reported missing? (A) Two days ago (B) Wednesday (C) Friday (D) Earlier in the day (89) Where are you most likely to hear this talk? (A) On television (B) Over the telephone (C) At the bus station (D) At a hospital (90) What do you do about a claim? (A) Press or say 1 (B) Press or say 2 (C) Press or say 3 (D) Call 1-800-555-3483 (91) What is the quickest way to speak to a representative? (A) Hang up and try again (B) Wait patiently (C) Call a different number (D) Keep pressing 0 (92) How often is the brunch? (A) Once a year (B) Monthly (C) Quarterly (D) Four times a year (93) What is NOT true of the event? (A) There are over 150 attendees (B) Everyone is a mystery writer (C) It is a dinner (D) Mark Clark is the guest speaker (94) Where should table 5 go to get food? (A) The back table (B) The table to the left of the speaker (C) The table to the right of the speaker (D) The buffet table[…]… Photocopiable 34 © www.english-test.net TOEIC Test 4, Answer Key (1) B (2) A (3) C (4) D (5) B (6) B (7) A (8) A (9) A (10) D (11) A (12) C (13) A ( 14) B (15) C (16) A (17) B (18) A (19) B (20) C (21) A (22) B (23) A ( 24) B (25) A (26) C (27) C (28) A (29) B (30) C (31) B (32) A (33) C ( 34) A (35) B (36) C (37) A (38) B (39) A (40 ) B Photocopiable (41 ) A (42 ) B (43 ) D (44 ) B (45 ) C (46 ) D (47 ) C (48 ) B (49 ) A… (1 14) B (115) A (116) C (117) C (118) C (119) B (120) D 1 (121) C (122) C (123) D (1 24) B (125) A (126) B (127) C (128) C (129) A (130) B (131) A (132) D (133) D (1 34) C (135) B (136) A (137) C (138) B (139) D ( 140 ) C ( 141 ) B ( 142 ) C ( 143 ) D ( 144 ) A ( 145 ) D ( 146 ) A ( 147 ) B ( 148 ) B ( 149 ) C (150) B (151) C (152) D (153) C (1 54) C (155) D (156) B (157) B (158) C (159) B (160) C (161) (162) (163) (1 64) … (51) A (52) B (53) A ( 54) B (55) C (56) B (57) C (58) A (59) A (60) C (61) D (62) A (63) B ( 64) B (65) B (66) D (67) A (68) B (69) A (70) D (71) B (72) D (73) C ( 74) C (75) A (76) D (77) C (78) B (79) A (80) B (81) A (82) D (83) B ( 84) D (85) B (86) C (87) A (88) B (89) B (90) A (91) B (92) A (93) C ( 94) C (95) B (96) C (97) D (98) C (99) C (100) B (101) C (102) D (103) A (1 04) B (105) A (106) B (107)… until Feb 14 COUPON 50% off COUPON Free Children’s Meal nd Buy 1 meal and get 2 one 50% off Not valid with any other offers Offer good until Feb 14 With a purchase of an adult meal Not valid with any other offers Offer good until Feb 14 (155) What is the purpose of this advertisement? (A) To encourage customers to eat more Mexican food (B) To advertise a new restaurant (C) To attract more children to… Question ( 146 ) I have submitted your performance evaluations to headquarters, and the salary increase announcements should be made in the future (A) near (B) far (C) further (D) close Photocopiable 18 © www.english-test.net TOEIC Test 4, Questions I want thank you again and encourage each of you to make next year another successful year! Best Regards, Amanda Winthrop VP, Sales Question ( 147 ) Real… she made her decision easily (A) looking (B) side-by-side (C) advertising (D) comparing (1 14) Mark’s personality allowed him to climb the corporate ladder very quickly (A) competition (B) competitive (C) compete (D) competed Photocopiable 13 © www.english-test.net TOEIC Test 4, Questions (115) The copy machine downstairs _ more ink than the one upstairs (A) consumes (B) marks (C) dries… To attract more customers to the restaurant Photocopiable 21 © www.english-test.net TOEIC Test 4, Questions (156) What will the customers receive if they spend more than $15? (A) 50% off their meal (B) A $5 discount on their bill (C) A free children’s meal (D) A free second meal (157) What will happen after February 14? (A) There will be a new owner (B) The coupons will no longer be valid (C) The restaurant… Uncle Jack’s Skating Park Photocopiable 22 © www.english-test.net TOEIC Test 4, Questions (160) The event is only open to? (A) Employees (B) Employees and their friends (C) Employees and their family members (D) Employees and their spouses (161) If 2 parents and their 6 and 11 year old child attend, how much will it cost? (A) $22 (B) $ 24 (C) $28 (D) $18 Questions 162-165 refer to the following memo Memo… Kim Photocopiable 24 © www.english-test.net TOEIC Test 4, Questions (168) What is Shakra Singh probably in charge of? (A) Publicity (B) Legal Advice (C) Advertising (D) Software Questions 169-172 refer to the following letter May 15, 2003 Global Distribution Inc 1718 Madison Way Huntville, Maryland 21031 Attention: Kirk D Witt Re: Termination of Distribution Agreement dated February 4, 2001 Dear Kirk:… in the morning than in the afternoon (A) happily (B) optimistic (C) productive (D) pessimistic Photocopiable 14 © www.english-test.net TOEIC Test 4, Questions (123) Your is guaranteed, or we will refund your money 100% (A) satisfy (B) satisfactory (C) satisfied (D) satisfaction (1 24) The three companies competed _ each other for the contract (A) for (B) with (C) among (D) around (125) The. audio: http://www.mediafire.com/download/dnpjn6ri3hwrub2 /TOEIC_ Full_Test _4. rar TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 2 © www.english-test.net Question (1) Question (2) Question (3) TOEIC Test 4, Questions Photocopiable. (4) Question (5) Question (6) Question (7) TOEIC Test 4, Questions Photocopiable 4 © www.english-test.net Question (8) Question (9) Question (10) TOEIC. quick bite (D) She wants a sandwich (43 ) How long will the man take? (A) About a day (B) About 2 hours (C) About 12 feet (D) About 45 minutes (44 ) What is “Fast Help”? (A) It covers

– Xem thêm –

Xem thêm: Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 4, Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 4, Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 4

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *